Прегледи на Автомобили

 

Чудите се коя кола да изберете? Не искате да бъдете измамени? - Нашите специалисти ще Ви помогнат в избора на качествен автомобил на добра цена. Ще направим преглед на автомобил на място или в сервиз и ще Ви дадем обективна информация относно моментното техническото състояние на автомобила- следи от удари, работа на двигателя, ресурса на двигателя, състояние на ходовата част, електрониката, запалването, трансмисията, екстериора и интериора, минали ремонти и цялостно износване. Вземайки предвид откритите забележки и разходите за отстраняването им, ще Ви представим реалната стойност.

Нямате време да обикаляте и да търсите автомобил - тогава може да разчитате на нас. Ще ни кажете вашите изисквания и възможности и ние ще се заемем с търсенето на подходяща кола. Когато я намерим ще Ви я покажем и ще Ви дадем информация за състоянието й. В случай, че Ви устройва ще договорим цена с продавача и ще Ви укажем помощ при покупка, регистрация, застраховане и обслужване.

За момента извършваме огледи на коли само за София и околностите на София. Ако сте от друг град и сте си набелязали кола в София, ние можем да я прегледаме и да Ви изпратим резултат от техническия преглед на автомобила. Така ще си спестите време и разходи.

Извършваме няколко вида преглед на моментното състояние:

Бърз преглед на автомобил

бърз прегледБърз преглед: автомобила се преглежда на място за следи от удари, работа на двигателя, състояние на ходовата част, електрониката, запалването, трансмисията, екстериора и интериора и ако се констатират сериозни дефекти по автомобила, прегледа се прекратява. Тогава се заплаща цена от 40лв. Цената включва транспортните ни разходи до всяка точка на София.

Обстоен преглед на автомобил

test driveОбстоен преглед: автомобила се преглежда на място за следи от удари, работа на двигателя, състояние на ходовата част, електрониката, запалването, трансмисията, екстериора и интериора и се прави тест драйв на автомобила. Тогава се заплаща цена от 60лв. Цената включва транспортните ни разходи до всяка точка на София.

Обстоен преглед на автомобил с компютърна диагностика

компютърна диагностикаОбстоен преглед с компютърна диагностика: автомобила се преглежда на място за следи от удари, работа на двигателя, състояние на ходовата част, електрониката, запалването, трансмисията, екстериора и интериора, прави се тест драйв на колата и се прави компютърна диагностика. Тогава се заплаща цена от 80лв. Цената включва транспортните ни разходи до всяка точка на София.
*Плюсовете на компютърната диагностика са следенето на работата на двигателя и електроника в реално време, информация за грешки в компютъра на автомобила, реални километри на двигателя. Компютърна диагностика можем да направим на автомобили с букса OBD16, при положение че продавача е съгласен и ако разполагаме със съответния софтуер за диагностика и ако буксата не е прекъсната (търговски трик е прекъсването на буксата за диагностика).

Пълен преглед на автомобил

пълен преглед Пълен преглед: автомобила се преглежда на място за следи от удари, работа на двигателя, състояние на ходовата част, електрониката, запалването, трансмисията, екстериора и интериора, прави се тест драйв на автомобила, прави се компютърна диагностика и преглед в сервиз (препоръчва се при преглед на скъп автомобил). Тогава се заплаща цена от 100лв. Цената включва транспортните ни разходи до всяка точка на София и не включва транспортните разходи на колата до сервиз.

Преглед на няколко автомобила

няколко автомобила Набелязали сте няколко автомобила и искате да изберете най-добрият от тях цената за преглед е по договаряне- зависи от броя на автомобилите и времето което ще Ви отделим за огледите.

 

Извършения оглед отразява моментното състояние на прегледания автомобил!