Ogledi.com - често задавани въпроси

Каква е цената за преглед на автомобил?

Цената за преглед зависи от автомобила, вида на прегледа, който желаете- пълен или бърз, броя на автомобилите, които искате да прегледаме. Цената варира между 30 и 100лв.

Каква е цената за консултация преди покупка на автомобил?

Консултацията е напълно безплатна. Можете да се свържете с нас по телефон, скайп или електронна поща. Отговор по скайп и електронна поща ще получите до един работен ден.

Какво следва ако прегледания автомобил има дефекти?

Нашият консултант ще Ви даде списък с констатираните дефекти и ще Ви кажем приблизителните цени за отстраняване на забележките. Ако прецените, че автомобила си заслужава, тогава въз основа на забележките ще се опитаме да намалим цената на автомобила.

Какво следва ако прегледания автомобил e добър?

Може да направим опит да се споразумеем за по-добра цена и щом се стигне до цена, която Ви удовлетворява, следва оформяне на документите. Можем да Ви съдействаме за изповядването на сделката, за регистрацията в КАТ, застраховането и началното обслужване на колата.

Имам познат, който разбира от коли и може да ми намери кола, защо да избера Вас,?

Много често различни познати се опитват да Ви пласират "много добра кола, на супер изгодна цена", след като я купите се оказва, че нито цената е изгодна, нито колата е технически изправна, а вашия познат е имал лична изгода... Ние няма да Ви насочим към определен търговец, а безпристрастно ще прегледаме колата, която сте си харесали.

Защо да избера Вас, а не автосервиз?

Първата причина е че автомобилите нов внос в повечето случаи са без номера и за да закарате колата на сервиз, трябва да платите за транзитни номера или за платформа, която да закара колата. Това са ненужни разходи и загуба на време, ако се окаже, че колата има технически проблеми.

Втората причина е че пълен обстоен преглед в автосервиз излиза доста по скъпо и няма как да прегледате няколко автомобила бъзро и евтино.

Третата причина е че автосервизите печелят от коли с проблеми и ремонтирането им, т.к колкото повече проблеми има една кола, толкова повече пари ще изкара автосервиза от ремонтирането им и нямат интерес, Вие да купите технически най-изправната кола.